Gastenverblijf Welgenoegen

Het gastenverblijf betreft een authentiek gedeelte van een woonboerderij uit 1918, dat volledig is gerestaureerd is in 2012. Het woongedeelte met eigen ingang  is zo veel mogelijk in de oorspronkelijke staat teruggebracht, waardoor er een sfeervolle woonruimte is ontstaan. In het gastenverblijf mag NIET gerookt worden, uiteraard kunt u buiten onder de overdekt zitje wel een sigaar of sigaret opsteken.

 

De woonkamer is voorzien van een openslaande terrasdeur die toegang geeft tot de eigen privé tuin met terrasmeubelen en uitzicht over het Landgoed met de weilanden. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met tv. De centrale verwarming en een houtkachel zorgen voor een aangename warmte tijdens de avonden. Hout is aanwezig bij ons en mocht het u niet lukken om de houtkachel aan te krijgen dan helpen wij u graag.

                                                      

De keuken is van alle comfort voorzien, zoals een heteluchtoven, keramische kookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Er is een volledige keukeninventaris aanwezig. Tevens zijn er voldoende theedoeken, keukendoeken en vaatdoeken tot uw beschikking voor het gehele verblijf.

 

 

De slaapkamer  is op de begane grond is voorzien van een tweepersoons elektrisch verstelbaar bed en vanuit het bed heeft u uitzicht over de tuin en de weilanden.

 

De badkamer is aangrenzend aan de slaapkamer op de begane grond. De badkamer is voorzien van een douche,  wastafel en toilet. Tevens liggen er op de badkamer badhanddoeken voor u klaar.

 

Meer foto’s van het gastenverblijf bevinden zich hieronder.